Karriere

Hernes AS er i vekst og med stadig nye prosjekter ser vi etter nye dyktige og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Ta kontakt for en prat om karrieremuligheter hos oss:

Arne Hernes AS:
Eivind Svarva
452 65 195
eivind.svarva@hernesas.no

Hernes Transport AS: 
Marit Reppe
950 22 837
marit.reppe@hernesas.no


Ledige stillinger:


Prosjektleder/anleggsleder

Vi har økende ordrereserve og søker en erfaren anleggsleder som vil få ansvar for gjennomføring av våre anleggsprosjekter. Vi søker en person som er fremoverlent, positiv, faglig dyktig og som behersker en allsidig arbeidshverdag. Vi har en variert prosjektportefølje og vi søker deg som sammen med kompetent kolleger kan være med å gjennomføre prosjektene på en god måte. Vi søker deg som har erfaring fra anleggsbransjen, og gjerne erfaring med praktisk arbeid. Se annonse og søk her. 


Lastebilsjåfør

Arne Transport AS søker lastebilsjåfør med klasse CE, godkjent yrkeskompetansekurs og sjåførkort. Vi søker en fleksibel og dyktig sjåfør som har erfaring fortrinnsvis fra tippbil, og som er nøyaktig og strukturert. Ønsker du flere opplysninger kontakt Eivind Svarva på telefon 452 65 195. Søknad/CV sendes på e-post til eivind.svarva@hernesas.no.


Yrkessjåfør

Hernes Transport AS søker sjåfører. Det vil være både nærtransport og langtransport. Du må ha CE, YSK og erfaring fra lignende kjøring. Ønsker du flere opplysninger kontakt Marit Reppe på telefon 950 22 837. Søknad/CV sendes på e-post til eivind.svarva@hernesas.no.

 

Bilmekaniker

Vår bilmekaniker for tunge kjøretøy skal flytte og i den forbindelse søker vi hans erstatter. Vi søker deg som er utdannet bilmekaniker, anleggsmekaniker eller landbruksmekaniker. Du er godt kjent med å reparere tunge kjøretøy, teknisk erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Dine personlige egenskaper er viktige for oss, vi ønsker deg som er en pliktoppfyllende og løsningsorientert mekaniker som jobber i stor grad selvstendig. Du vil få hovedansvar for service og reparasjon av våre lastebiler og hengere, i tillegg vil det kunne være service og reparasjon av våre varebiler, anleggsmaskiner og annet utstyr ved behov. Hos oss vil du få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en spennende bransje. Spørsmål til stillingen eller CV/søknad rettes til Inger Åse Hernes på telefon 90090553 eller på e-post inger.hernes@hernesas.no.

 

Maskinfører

Arne Hernes AS søker erfaren maskinfører. Våre prosjekter er konsentrert i området Stjørdal - Trondheim og omegn. Du må ha erfaring som maskinfører, og være fleksibel med gode samarbeidsevner. Ønsker du flere opplysninger kontakt Eivind Svarva på telefon 452 65 195. Søknad/CV sendes på e-post til eivind.svarva@hernesas.no.

 


Levert av